Frenkie de Jong poskytol rozhovor pre holandskú televíziu Ziggo Sport v relácii Voetbal Cafe. Holanďan vyjadril nádej, že Messi sa vráti do Barcelony, a stručne opísal aj svoj súčasný vzťah s Joanom Laportom.

"Vo štvrtej sezóne sme konečne dosiahli úspech. Samozrejme, dúfal som, že dovtedy získame oveľa viac ocenení. To sa však nestalo. Predtým sme neboli dosť dobrí, ale tento rok sme. Musíme sa uistiť, že sa zlepšujeme, a to nám prinesie ďalšie trofeje."

"Vzťah s Laportom? Medzi mnou a prezidentom je všetko v poriadku. Nikdy to nebolo zlé. Iste, v lete nastala situácia, ale môj vzťah s ním je dobrý. Laporta vás objíme a podá vám ruku len tak. Sme v Španielsku, sú trochu emotívnejší, a v dobrých chvíľach ešte viac."

"Ďalšia sezóna? Myslím si, že vo všeobecnosti sa dá ku každej formácii niečo pridať, ale každý tím to chce. Každý sa chce vždy a všade posilniť. Neviem, čo bude možné, pretože zvyčajne, keď sa chcete posilniť hráčmi, majú zmluvy so svojimi súčasnými tímami. Často stoja veľa. Bude to závisieť od ich dostupnosti."

"Messi? Je to fantastický hráč, bolo by skvelé, keby sa vrátil. Ale netuším, či sa to stane, alebo nie. Veľa sa o ňom hovorí a povráva, ale nemyslím si, že viem v tejto chvíli viac ako ostatní."

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.