Sergio Busquets sa po zápase s Realom Sociedad objavil v mix-zóne a oslavoval zisk majstrovského titulu. Kapitán vyzdvihol, koľko práce mužstvo vynaložilo na zisk majstrovského titulu.

Na čo si myslel počas tejto oslavy?

"Bol som veľmi šťastný, že sme to dosiahli. Myslel som na všetku prácu, ktorú sme odviedli, na spoluhráčov, ktorí opustili tím. Tiež na fanúšikov, ktorí sú dôležitou súčasťou tohto titulu, pretože nás podporujú v každom zápase."

Aká bola tvoja úloha vo vzťahu k mladým hráčom?

"My, veteráni, sa im snažíme odovzdať to, čo potrebujú. Hovorili sme im, že liga je dlhá, že sú lepšie aj horšie chvíle... Sprevádzali sme ich a báli sme sa o nich... Dúfam, že sme pridali svoje zrnko piesku."


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Ktorý moment bol pre vás zlomový?

"Myslím, že prehra na Bernabéu. Chýbalo nám pár bodov a nemali sme dobrý pocit. Rozprávali sme sa, tréner bol veľmi úprimný, ale zároveň optimistický, pretože si tým už viackrát prešiel. Nakoniec mužstvo pracovalo každý deň a stalo sa pevným."

Je to rozlúčka snov pre Sergia Busquetsa?

"Nuž, človek si vždy môže želať viac! Odchádzam šťastný po tých troch či štyroch ťažkých rokoch, keď sme nevyhrávali. Taký je futbal: oveľa častejšie prehrávate, ako vyhrávate. Je to skúsenosť na celý život. Odchádzam spokojný. Rozhodnutie už padlo, nie som ako Mateu [Alemany]! (smiech)"

zdroj: DAZN Cadena COPE
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.