Manchester United chce pre svoj návrat do Ligy Majstrov vytvoriť prvotriedny projekt. Tréner Erik Ten Hag bude mať takmer neobmedzené zdroje na podpisovanie hráčov a anglický klub sa chystá na trhu získať hráčov najvyššej úrovne. United majú vypracovaný nákupný zoznam a podľa denníka El País je v centre pozornosti dvojica Blaugranas Frenkie de Jong a Ronald Araújo, ktorých sa pokúsia podpísať za každú cenu. Obaja hráči majú zatiaľ jasno v tom, že chcú zostať v Barcelone.

Hlavnou prioritou Ten Haga je podpísať stredného útočníka. Traja kandidáti sú Osimhen (Neapol), Harry Kane (Tottenham) a Vlahović (Juventus). Ide o komplikované operácie, ale anglický klub je presvedčený najmä o tom, že sa mu podarí presvedčiť Tottenham, aby predal Kanea raz a navždy. United sa tiež pokúsia podpísať krídelníka a ako hlavnú možnosť majú Comana (Bayern).


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Pre Ten Haga je kľúčové nájsť rovnováhu v strede poľa a zlepšiť športové výkony. A práve preto sa zameral na Barcelonu, aby priviedol dvoch kľúčových hráčov Blaugranas. Jeho snom je stále Frenkie de Jong, ale hráč v minulosti transfer na Old Trafford odmietol. Navyše je pravdepodobné, že v najbližších mesiacoch s Barcelonou predĺži zmluvu. Araujo tiež predĺžil spoluprácu a čaká na registráciu svojej novej zmluvy, čo sa stane okamžite, len čo La Liga schváli plán udržateľnosti klubu.

Araujo mal už počas mesiacov, keď rokoval o svojom pokračovaní v metropole Katalánska, ponuky z Premier League a všetky odmietol, najmä Chelsea. Uruguajčan síce zarába oveľa menej, ako mu ponúkali inde, a v budúcej sezóne môže byť jedným z kapitánov. Jeho odchod je prakticky nemožný.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-05-23 08:44:13
Peniaze nie su vsetko...vid PSG :D
2023-05-23 08:52:37
uz pisali vilovi do siedmeho neba ?!? inak sancu nevidim 🤪🤪🤪