Katalánci sa ani vo včerajšom zápase proti Realu Valladolid nevytiahli, keď v podstate s prehľadom prehrali. Čo nám stretnutie ukázalo?

Najlepšie: Gól Lewandowskeho a to je asi tak všetko

Pre fanúšikov Barcelony bude koniec sezóny trpký. Samozrejme, zisk titulu s odstupom niekoľkých kôl je veľkým úspechom, ale prístup tímu v posledných dvoch zápasoch je dôvodom na znechutenie. Určite potešil ďalší gól Roberta Lewandowskeho, ktorý ho ešte viac priblížil k zisku koruny kráľa strelcov. Balde predviedol niekoľko pekných útočných akcií a Raphinha bol pred prestávkou aktívny. Vôľa po víťazstve sa však ukázala ako rozhodujúca.

Najhoršie: Fiasko Érica Garcíu a ďalších

Xavi dal šancu viacerým hráčom, ktorí v priebehu sezóny nemohli počítať s minútami. Máme na mysli predovšetkým Pabla Torreho, Garcíu a Peñu. Všetci traja dnes hrali jednoducho zle a Éric dokonca katastrofálne, a to ako v úlohe defenzívneho záložníka, tak aj na pozícii pravého obrancu. Celý tím vyzeral proti Realu Valladolid mizerne. Gavi bol úplne mimo hry, Roberto nepomohol Raphinhovi na krídle, Alonso a Christensen mali problémy s komunikáciou a náhradníci boli apatickí a neefektívni. Pre fanúšika Barcelony je v súčasnosti zaujímavejšie ako sledovanie posledných ligových zápasov sledovanie správ o potenciálnych prestupoch.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-05-24 07:49:16
Vždyt hrajeme stále stejně ,jediný rozdíl je v tom ,že nehraje Araucho a tím pádem dostáváme více golu ,jinak dopředu je to naprosto identický impotentní styl jako celou sezonu
2023-05-24 08:24:12
Nedá mi aby som nereagoval na toto hodnotenie. Okrem FDJ bol jediný viditeľný hráč Pablo Tore,tak nechápem to hodnotenie. Erik Garcia sa motal po ihrisku ako by ani nevedel načo je tam. Balde vždy zabehne k 16 súpera aby tam s prehľadom stratil loptu, prípadne centroval súperovi. FDJ to sám neuhrá. Mužstvo mi pripadá ako bazárovi výpredaj. Absolútny súhlas s komentárom od emiliano. Nedá sa na to pozerať aby sa človek nenaštval.