FC Barcelona prehrala v stretnutí 36. kola s Realom Valladolid 1:3. Po záverečnom hvizde Xavi poskytol krátke vyjadrenie k priebehu zápasu.

"Je ťažké pripravovať sa na tieto zápasy s už dosiahnutým cieľom. Tieto výsledky sú výsledkom uvoľnenia. Góly padli po dvoch chybách. Výsledok je pre Valladolid spravodlivý. Ukázali, že sú v oveľa väčšej núdzi."

"Vedeli sme, že tréner striedavo nasadzuje piatich a štyroch obrancov. Tento tlak im prospel, pretože sa ujali vedenia po dvoch našich chybách. Masip bol mimoriadny."

"Musím pochopiť futbalistu. Mali sme obrovskú nálož zápasov a navyše tu boli Majstrovstvá sveta. Splnili sme si svoje ciele. Tieto zápasy sa počítajú a my chceme podať dobrý výkon, čo sa nám dnes nepodarilo."

"Jediná pozitívna vec na zápase je, že Lewandowski strelil gól."

"Som hrdý na to, že sme boli tímom aj v zlých momentoch. Boli sme jednotní. Nemôžeme zabudnúť na Superpohár, ktorý nám prináša double."

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2023-05-24 07:20:39
To sa jednoducho neda komentovat........ Zvulgarizujem to, takto sa nechat prostituovat. A kde su divaci a fanuskovia. Toto je profesionalny pristup ludi ktori si nechavaju platit desat patnast milionov rocne ?????
2023-05-24 07:24:47
Bol si uzasny futbalista, Xavi, no ze ta huba neboli!