Barcelona včera prehrala s Realom Valladolid 3:1. Stretnutie komentovali aj hráči Blaugranas Frenkie de Jong, Raphinha či Pablo Torre.

Frenkie de Jong

"Nič sa nám nedarilo. Boli všade a bolo to vidieť, riskovali tam svoje životy. My sme neboli dobrí. Neurobili sme dosť a musíme sa pozrieť na seba. Zvládli to dobre a musíme im pogratulovať."

"V Barçe musíte vždy vyhrať, najmä nad Valladolidom, pri všetkej úcte. Gratulujeme Valladolidu k výkonu. My sa musíme pozrieť na seba, pretože sme v tomto zápase nehrali dobre."

"Bola to pre mňa veľká česť. Vždy som totiž sníval o tom, že budem hrať za Barcelonu a prevziať kapitánsku pásku je pre mňa veľká česť."

Raphinha

"Nemôže sa stať, že podceníme súpera. Chýbalo nám veľa, a keď vám niečo chýba, nevyhnete sa prehre. Všetkým chýbal charakter. Musíme niečo zmeniť, pretože do konca sezóny zostávajú ešte dva zápasy. Musíme zlepšiť našu povesť. Musíme si zachovať svoj imidž, imidž klubu. Musíme si vedieť ceniť to, čo pre nás klub robí. Ale musíme tiež vedieť, že náš imidž ako mužov je tiež veľmi dôležitý."

Pablo Torre

"Zápas sa nevyvíjal podľa našich predstáv, ale som rád, že som nastúpil v základnej zostave. Xavi mi povedal, aby som riskoval, a hral som na pozícii, ktorú mám najradšej. Teší ma hrať na akejkoľvek pozícii a snažím sa robiť to, čo mi povie."

"Nebola to pre mňa jednoduchá sezóna, ale veľa som sa naučil. S Baldem si dobre rozumiem aj mimo ihriska a tieto veci sú viditeľné aj na ihrisku."

zdroj: BarçaTV+
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.