Informácie médií sa opäť potvrdili - Jordi Alba po skončení aktuálnej sezóny končí na Camp Nou. Správu potvrdila ako Barcelona, tak aj samotný hráč, ktorý sa prostredníctvom sociálnych sietí lúči s dresom Blaugranas.

"Ďakujem. Ďakujem rodičom a bratovi za všetko, čo ma naučili. Ďakujem svojim priateľom za to, že so mnou zdieľali túto cestu, všetkým spoluhráčom, členom štábu, trénerom, prezidentom, všetkým zamestnancom, ktorých som mal to šťastie stretnúť počas týchto 18 rokov v klube. Samozrejme, chcem poďakovať svojim synom za silu, ktorú mi dali, a tiež svojej manželke. Bez nich by nič nebolo také isté.

Sen sa stal skutočnosťou. Mojím najväčším snom vždy bolo stať sa futbalistom Barcelony. Moja pamäť je plná mnohých spomienok, ktoré si uchovávam s veľkou láskou. Rozvoj v cantere bol výnimočným momentom v mojom živote. V 17 rokoch som musel odísť, ale potom som sa vrátil, aby som si splnil sen - hrať v prvom tíme Barçy. To sa mi podarilo v roku 2012. Príchod domov na prezentáciu na Camp Nou bol výnimočný moment.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

O jedenásť rokov neskôr sa cítim veľmi hrdý a spokojný so všetkým, čo sme spolu dosiahli. Nebolo to všetko krásne, pretože sme si museli prejsť aj ťažkými chvíľami, ale vždy sme z nich vyšli spoločne. Veľmi mi bude chýbať behanie po krídle na Camp Nou, pocit podpory fanúšikov. Cítim sa šťastný, chcem sa všetkým culés z celého srdca poďakovať.

Chcel by som oznámiť, že toto bude moja posledná sezóna ako futbalistu Barçy. Nebolo to ľahké rozhodnutie, ale odchádzam šťastný a pokojný, pretože mám pocit culé, čo je to najlepšie. Uvidíme sa v nedeľu na Camp Nou, ďakujem culés, Visca el Barca!"

zdroj: twitter
foto: twitter

Diskusia

23 komentáre
2023-05-24 14:49:26
Jordi vdaka a vsetko najlepsie v dalsom zivote!
2023-05-24 14:50:05
Ešte keby tak Roberto sa rozlúčil, každopádne veľká vďaka Jordi, nabehy po lajne nemali chybu a spolupráca s Leom 🙂