Včera sme sa oficiálne dozvedeli, že Jordi Alba nezostane v Barcelone v budúcej sezóne. Nemusí to však byť posledná zmena, pokiaľ ide o defenzívu Blaugranas, keďže o Julesa Koundého a Andreasa Christensena sa zaujímajú iné kluby. Pozrite si najnovšie správy o prestupoch spojených s Kataláncami.

Jules Koundé

Toni Juanmarti (Relevo): 24 hodín po zverejnení správy, že Koundé je otvorený odchodu z Barcelony, sú dojmy ešte horšie. Rozkol medzi futbalistom a predstaviteľmi klubu sa ešte prehĺbil. V šatni priznávajú, že Jules toho má dosť. Barcelone sa situácia nepáči a niektorí v klube priznávajú, že "nikto nie je nenahraditeľný".

Ivan San Antonio (Sport): Manchester United, Manchester City, Chelsea, Arsenal alebo PSG sú kluby, ktoré by mohli Koundého prestup finančne utiahnuť.

Luis Miguelsanz (Sport): Chelsea a United majú záujem získať Koundého. Barcelona nebude rokovať o ponukách nižších ako 75 miliónov. Či budú Angličania schopní zaplatiť toľko, sa ešte len uvidí.

Andreas Christensen

SpilXperten: Známy taliansky novinár Gianluca Di Marzio v rozhovore pre dánske médiá uviedol, že viaceré kluby Serie A urobia všetko pre to, aby získali Christensena. Záujem má najmä Inter, ktorý ho chce už dlhší čas. Podľa Di Marzia Barça nie je ochotná Dána predať, ale ak od niekoho dostane ponuku vo výške 70 miliónov, možno ju zváži.

Gerard Romero (Jijantes): O Christensena sa zaujímali dva anglické kluby.

Ilkay Gündoğan

Matteo Moretto (Relevo): Operácia prestupu Nemca do Barcelony pokročila, ale futbalista pred rozhodnutím očakáva finančné záruky. City sa snažia predĺžiť zmluvu Gündoğana, o ktorého sa zaujímajú aj iné kluby.

Abde Ezzalzouli

Santi Aouna (Foot Mercato): Maročan je prioritou Bayeru na posilnenie útoku mužstva.

Bernardo Silva

Matteo Moretto (Relevo): PSG už predložilo ponuku za Portugalčana, ktorý bol v hľadáčiku Barcelony.

Samuel Umtiti

Santi Ovalle (Cadena SER): Francúz má možnosť zostať v Lecce alebo sa vrátiť do Lyonu.

Pravý obranca

Matteo Moretto (Relevo): Cancelo, Foyth a Frimpong sú na prestupovom zozname Barcelony.

Nico González

Santi Ovalle (Cadena SER): Barcelona bude hľadať pre tohto stredopoliara nový klub, ak sa to podarí, tak na definitívny transfer a ak nie, tak na hosťovanie.

zdroj:  Relevo, Di Marzio, Cadena SER, Sport, Foot Mercato
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2023-05-25 07:57:58
Dufam, ze PSG Silvu neuchmatne....
kluc Premium
2023-05-25 08:20:56
Je to pekne citat ze o našich hráčov majú záujem iné kluby, ak príde vysoká ponuka tak neváhat a brať, v klube sa dúfam poučili z toho a nik nie je nenahraditeľný...
Najbližšie prestupové podľa prognóz vyzerá celkom dobre, 3-4 hraci zadarmo a 2-3 kúpy za 100-150m....dobrými predajmi ešte v pluse skončíme a mužstvo posilnime...