Médiá súvisiace s Barcelonou informujú, že čoskoro dostaneme oficiálne informácie o nových sponzoroch klubu. Prvé oznámenia budú pravdepodobne zverejnené údajne už dnes.

Barça sa snaží nájsť ďalšie zdroje príjmov, ktoré by jej uľahčili pôsobenie na prestupovom trhu a splnili prísne pravidlá finančného fair play La Ligy. Pred niekoľkými dňami katalánsky denník Mundo Deportivo informoval, že bola uzavretá dohoda so spoločnosťou Philips, ktorej logo sa v budúcej sezóne objaví na rukávoch dresov. Podľa Gerarda Romera sa oficiálne oznámenie partnerstva s týmto gigantom technologického priemyslu uskutoční tento piatok.

Dnes alebo zajtra sa očakáva aj oznámenie o podpise zmluvy s Hillhouse Investment, globálnym fondom súkromného kapitálu. Zaujímavé je, že podľa Bar Canaletes by táto spoločnosť mala dostať priestor aj na rukáve dresov FC Barcelona. Joan Fontes, jeden z tvorcov Bar Canaletes, tiež tvrdí, že katarský šejk Mohammed Bin Abdullah Al-Attiyah sa stane partnerom klubu v budúcej sezóne. Bol by to akýsi návrat k dobrým vzťahom s Katarom - veď hlavným sponzorom Barcelony v rokoch 2012 až 2017 bola Qatar Foundation a potom Qatar Airways.

zdroj: twitter
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-05-25 13:34:23
Takže Katar. No a nevyčítame my donekonečna protivníkom v LM ich ropáckych sponzorov?