Ako informoval katalánsky denník Mundo Deportivo, minulý týždeň sa uskutočnila ďalšia večera kapitánov FC Barcelona s Leom Messim, tentoraz však v Paríži a prvýkrát aj za účasti Sergiho Roberta a jeho partnerky. Argentínčan mal kapitánom povedať, že od Barcelony nedostal žiadnu ponuku.

Využijúc skutočnosť, že Xavi Hernández dal tímu po zisku ligového titulu na štadióne Españolu niekoľko dní voľna, traja kapitáni Sergio Busquets, Jordi Alba a Sergi Roberto sa vybrali so svojimi partnerkami do Paríža na večeru s Leom Messim a jeho manželkou Antonelou. Podľa Mundo Deportivo hráči navzájom komentovali svoje situácie a rôzne aktuálne záležitosti, a keď prišla reč na Barçu a Messiho, Leov odkaz bol jasný: z Barcelony neprichádzajú žiadne ponuky.

A to je podľa denníka realita. Barça čaká na schválenie finančného plánu La Ligy a hoci bol Leo spájaný so saudským tímom Al-Hilal, ktorý mu ponúkol 500 miliónov ročne, nemá s nikým podpísanú zmluvu. Barcelona chce podpísať zmluvu s Leom Messim a on sám sa chce vrátiť do Barcelony, ale zatiaľ nemá na stole žiadnu ponuku. Navyše nie je jasné, ako Messiho rozhodnutie ovplyvní odchod nielen Sergia Busquetsa, ale aj Jordiho Albu. Zatiaľ čo niektoré médiá ubezpečujú, že ich budúcnosť nie je spojená, iné informovali, že všetci traja by sa mohli opäť stretnúť v Saudskej Arábii.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2023-05-25 12:31:16
Zase klasika Laporty, kdy Messi zjistí, co a jak, na poslední chvíli?
2023-05-25 12:32:11
Už boli správy zo včera, či pred včerom, že už má Messi na stole ponuku od Barci.