Od zverejnenia rozhodnutia Sergia Busquetsa opustiť Barcelonu uplynuli viac ako dva týždne. Klub následne potvrdil, že to bude jeho posledná sezóna v klube a teraz mu zostávajú už len dva zápasy v drese Blaugranas.

O kapitánovom budúcom klube sa toho zatiaľ veľa nevie. Hoci sa zdá nepravdepodobné, že by sa sťahoval v rámci Európy, táto téma je zahalená rúškom tajomstva. Katalánsky denník Sport v každom prípade informuje, že Busquets vedie pokročilé rokovania s Al-Hilal aj Al-Nassr, ktoré sa týkajú letného transferu. Dobrodružstvo v Saudskej Arábii sa javí ako pravdepodobná možnosť, ale rozhodnutie medzi týmito dvoma klubmi nie je zďaleka jednoduché.

Al-Nassr sa stal svetovo známym klubom v januári, keď sfinalizoval príchod Cristiana Ronalda na voľný prestup. V súčasnosti sa nachádzajú na druhom mieste v tabuľke Saudskej profesionálnej ligy, tri body za vedúcim Al-Ittihadom. Medzitým sa zdá, že Al-Hilal sa stane ďalšou saudskou veľmocou. Klub ponúkol Lionelovi Messimu ročný kontrakt v hodnote 500 miliónov eur a je hlavným konkurentom Barcelony v boji o získanie Argentínčana. Okrem toho sa špekuluje, že by sa tento klub mohol uchádzať aj o Jordiho Albu.


KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Keďže Messiho návrat do Barcelony čelí praktickým prekážkam a ekonomickým obmedzeniam, je možné, že Busquets sa opäť stretne so svojím bývalým kapitánom v Al-Hilal. Busquets si však ešte musí vybrať medzi tímom Ronalda a potenciálnou Messiho destináciou. Busquets sa naposledy predstaví na Spotify Camp Nou v nedeľu večer v zápase proti Malorke. O týždeň neskôr odohrá svoj posledný zápas v drese Blaugranas na Balaidos.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-05-26 10:27:58
To, ze sa naozaj stretnu v Al-Hilale je sice len spekulacia, no dava to zmysel...