Sergio Busquets poskytol rozhovor pre katalánsku televíziu TV3, v ktorom sa vyjadril k ďalšej budúcnosti.

"Rozhodnutie urobím do dvoch alebo troch týždňov. Musím sa presťahovať so svojimi deťmi a rodinou a mám 3 alebo 4 ponuky. Uvidíme, čo nakoniec urobím."

"Moja budúcnosť nie je spojená s Messiho budúcnosťou. Ak sa stretneme, bude to fantastické. Je to môj priateľ a naše rodiny sa poznajú, bolo by skvelé s ním opäť hrať. S Leom, Jordim Albom alebo Andrésom Iniestom. Každý sa rozhodne podľa svojej rodiny a svojich priorít. Nie sme "balík"."

"Ja ako tréner? Pokúsim sa o to."

"Bude zvláštne, že už nebudem hrať v Barcelone. Bolo to 15 sezón, zvyčajne som hral veľa. Dúfam, že im nebudem chýbať, už kvôli Barçe. Začínam si uvedomovať, že už nebudú žiadne zápasy. Som šťastný, pretože som mal tú česť. Mal som fantastickú kariéru."

"Nebolo to ľahké rozhodnutie. Keď som videl, ako to robia iní, zdalo sa mi to ľahké, ale nebolo. Chcel som odísť ako hráč prvého tímu, kapitán dvíhajúci trofeje. Trochu sa obávam nových športových a rodinných skúseností. Tento moment si človek nevyberá, ale keby som si mohol vybrať, vybral by som si to, čo som urobil."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.