Práve sa skončil prvý týždeň predĺženého čakania na schválenie plánu udržateľnosti Barcelony zo strany La Ligy. Barcelona je kvôli tomu "zablokovaná" na prestupovom trhu, ale po celý čas pracuje na tom, aby po získaní súhlasu mohla prejsť rovno ku konkrétnym krokom. O ktorých hráčoch sa dnes píše v médiách?

João Cancelo

Florian Plettenberg (Sky Sport): João Cancelo má veľa možností a Barcelona je stále jednou z nich. Rozhovory už prebehli, ale Barcelona na neho v tejto fáze nemôže tlačiť kvôli svojej finančnej situácii. Bayern sa už rozhodol neaktivovať opciu na kúpu.

Martín Zubimendi

Prezident Realu Sociedad Jokin Aperribay: "Nikto mi nepovedal, že chce kúpiť Zubimendiho a verím, že Martín zostane a že nechce odísť. Je to pre nás veľmi dôležitý hráč, ktorý chce v budúcej sezóne hrať Ligu Majstrov vo farbách Realu Sociedad a nemáme v úmysle, aby prestúpil do Barcelony alebo iného tímu. "

Jules Koundé

Jeorge Bird (Daily Mail): Liverpool predložil Barcelone ponuku na kúpu Julesa Koundého, ale Barcelona  požaduje za francúzskeho obrancu 52 miliónov libier (60 miliónov eur). Jürgen Klopp má veľký záujem získať 24-ročného hráča.

Treba však pripomenúť, že samotný Koundé na sociálnych sieťach priznal, že nikam neodchádza po tom, čo sa objavili špekulácie o jeho pripravenosti odísť kvôli tomu, že často hrával na pravej strane obrany namiesto postu stopéra.

Joshua Kimmich

Joshua Kimmich komentoval pre nemeckú tlač prepustenie Oliviera Kahna a Hasana Salihamidžića ešte počas zápasu Bayernu s Kolínom: "Bez ohľadu na to, čo si o tom myslíte, klub mohol s oznámením počkať dva alebo tri dni. Keď si zabezpečíte titul a potom sa dozviete takúto správu, ste na emocionálnej horskej dráhe."

Ferran Torres

Simon Jones (DailyMail): Ferran Torres sa ocitol v hľadáčiku Newcastlu United.

zdroj: sky sports daily mail sport.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2023-05-30 13:03:53
Kounde??????🤔🙈
2023-05-30 14:48:12
60m za Koundeho? Si mysl;ia, ze tu zereme seno? Oni nas pekne podojili na Coutinhovi tak ak hodia 90 na stol tak asi tu s nimi bude niekto rokovat.