Prezident Realu Sociedad Jokin Aperribay sa po zápase Realu Sociedad s Atléticom Madrid na Metropolitano (2:1) vyjadril pre médiá k špekuláciám, ktoré spájajú Martína Zubimendiho s FC Barcelona. Podľa jeho názoru stredopoliar nemá v úmysle opustiť Real.

"Keď sa hlásia o hráča, nedá sa veľa robiť, ale nemyslím si, že by sa nejaký hráč Realu Sociedad chystal odísť. Určite nebudeme otvárať žiadne dvere. Nikto mi nepovedal, že chce kúpiť Zubimendiho a verím, že Martín zostane a že nechce odísť. Je to pre nás veľmi dôležitý hráč, ktorý chce v budúcej sezóne hrať Ligu Majstrov vo farbách Realu Sociedad, a nemáme v úmysle, aby prestúpil do Barcelony alebo iného tímu."

"Zdvihnem telefón, keď mi zavolá Joan Laporta? Áno, samozrejme, určite zdvihnem telefón. Joan je skvelý človek, môže mi zavolať a zablahoželať nám, pretože som si istý, že je šťastný, že Real Sociedad je v Lige Majstrov!"

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2023-05-30 09:21:40
Ktovie možno bola sakra chyba nechať im 3 body v nedávnom zápase s nami. Tie 3 body asi boli rozhodujúce v tom, že si zahrajú LM a tým pádom, že sa Zubimendimu nechce preč.
2023-05-30 12:59:54
Fajnovo