Po včerajšej rozlúčke so Sergiom Busquetsom odhalil Gerard Romero niekoľko kľúčových detailov operácie návratu Lea Messiho do FC Barcelona. Podľa neho La Liga čoskoro schváli finančný plán Barçy a v pondelok by sa malo všetko vyjasniť.

Podľa Gerarda Romera finančný plán FC Barcelona už La Liga analyzovala a čísla sa už začínajú dávať dokopy. La Liga však ešte musí plán odovzdať externej poradenskej spoločnosti, aby ho skontrolovala a aby ostatné kluby neobvinili La Ligu zo zaujatosti. Romero tvrdí, že La Liga "zavolala späť" Jorge Messimu a informovala ho o situácii. Messiho rodina sa vraj ponáhľa kvôli tomu, že ponuka zo Saudskej Arábie vyprší o 15 dní. V Messiho hlave preto panuje obava, že ak budú čakať na Barcelonu a návrat nakoniec nevyjde, 400 miliónov eur ročne im jednoducho utečie popred nos.

Podľa Romera má La Liga koncom týždňa dostať späť preverený finančný plán Barcelony a v pondelok sa uskutoční ďalšie stretnutie, po ktorom sa už očakáva oficiálne schválenie plánu. Podľa Romera to bolo oznámené Jorgemu Messimu. Bol požiadaný, aby bol trpezlivý maximálne do pondelka, kedy už bude môcť Barça konať. Jorge Messi ubezpečil, že Leo chce svoj návrat do Barçy uzavrieť rýchlo, ale zároveň chce mať stopercentnú istotu.

Leo Messi je s Xavim neustále v kontakte a obaja vyžarujú pokoj. Od pondelka sa začnú rozhodujúce dni pre operáciu.

zdroj: gerard romero
foto: twitter

Diskusia

8 komentáre
2023-06-01 09:14:18
V predchadzajucom clanku bolo ze Mesi chce hrat za Barcu aj zadarmo a teraz riesime ci stihne 400 milionov, trosku rozpor😁😁
2023-06-01 09:31:38
LaLiga to natahuje ako male trenky....pokial si pamatam tak sa mali vyjadrit uz pred tyzdnom a zatial sa to len predlzuje neustalym posudzovanim od kadekoho.....