Madridský denník AS informuje, že Pablo Torre je blízko k odchodu do Villarrealu. 19-ročný hráč, ktorý odohral za Barcelonu len 565 minút, potrebuje pravidelne hrávať a Quique Setién je naklonený príchodu bývalého záložníka Racingu Santander.

Ako informuje Javi Miguel z AS, Pablo Torre odíde na hosťovanie do jedného z klubov Primera División. Rozhodnutie, na ktorom sa s hráčom dohodol, už nie je možné zvrátiť. Podľa AS je najbližšie k získaniu mladého Kantábrijčana Villarreal, a to predovšetkým preto, že Quique Setién potvrdil, že zostane pri kormidle tímu. Tréner (tiež z Kantábrie) je 'milovníkom' hry Pabla Torreho, takže Barcelona verí, že zveriť mladíka do rúk bývalého trénera Blaugranas by bol po všetkých stránkach najvhodnejší scenár.

Barcelona by súhlasila s ročným hosťovaním bez opcie na kúpu, keďže vie, že Pablo Torre nemôže stráviť ďalší rok na lavičke náhradníkov. Hráč je takisto ochotný odísť z klubu, pretože si uvedomuje, že potrebuje minúty a pravidelne hrávať, aby pokračoval vo svojom rozvoji a vyhol sa stagnácii.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-06-01 15:55:54
Ten mal odísť na hosťovanie pred rokom. Doteraz som nepochopil rozhodnutie aby zostal s Áčkom kde celú sezónu nehral ako ísť na hosťovanie a odohrať si kompletnú sezónu. A keď neodišiel na hosťovanie, tak je pre mňa nepochopiteľné, že ho nepustili do béčka.

Pri tak mladom hráčovi rok bez zápasu mi príde katastrofa.
2023-06-01 23:35:53
Takto sa zničia talenty