Ďalšie správy o prestupovej situácii hráčov, ktorí môžu opustiť Barcelonu. Franck Kessie by rád prestúpil do Interu, ale pre Talianov môže byť ťažké zaplatiť za neho požadovanú sumu. Katalánci budú pracovať aj na predaji Ansu Fatiho a Ferrana Torresa, ktorému podľa štábu chýba sebadôvera.

Javier Miguel na stránke Culemania vyjadruje presvedčenie, že Kessíe klub opustí. Barcelona sa tak rozhodla z finančných dôvodov a futbalista si už vybral Inter ako svoju cieľovú destináciu. Podľa novinára Barcelona očakáva približne 30 miliónov eur, čo by jej umožnilo získať Rubena Nevesa, ktorý je hlavným cieľom Joana Laportu. Otázne je, či Inter bude skutočne schopný zaplatiť požadovanú sumu. Katalánsky denník Sport má o tom pochybnosti.

Podľa týchto správ Nerazzurri už dali jasne najavo, že nemôžu minúť ani euro, takže chcú Kessiého získať na hosťovanie alebo vymeniť za iných hráčov. Taliani sú v takej finančnej situácii, že musia predávať, a všetky voľné prostriedky použijú na stopéra po odchode Milana Škriniara. Podľa denníka Sport Kessié chápe, prečo musí odísť a láka ho návrat do Talianska. Nie je však jasné, či by sa prestup podaril po finančnej stránke.

zdroj: culemania sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2023-06-02 08:38:53
Neviem koľko sa presne dáva za postup až do finále LM, ale málo to nie je. Je to ich vec ak nechcú dať peniaze, ale my do výmeny hráčov veľmi ísť nemôžeme. Možno ešte taký Dumfries je hrateľný k nám na výmenu na RB ak padne možnosť Cancela.
2023-06-02 09:27:47
Nemajú peniaze tak nám ponúknu svojich priemerakov nie ďakujem keď výmena tak Lautario alebo Lukaku