Jednou z relatívne lacných možností, ako posilniť útok Barcelony, by mohol byť Pierre-Emerick Aubameyang. Gabončan chce opustiť Chelsea a má ponuky z iných klubov.

Aubameyang nie je primárnym cieľom Barcelony, ale podľa Mundo Deportivo by klub zvážil jeho príchod, ak sa mu nepodarí posilniť útok inými hráčmi. Dôležitý by bol aj v prípade odchodu Ferrana Torresa a/alebo Ansu Fatiho. Je isté, že Gabončan chce opustiť Chelsea, kde bol úplne odstavený na vedľajšiu koľaj. 33-ročný hráč sa na nedostatok záujmu nesťažuje. Podľa Evening Standard dostal Aubameyang veľmi lukratívnu ponuku zo Saudskej Arábie. Na hráča sa zameriavajú aj Miláno a Galatasaray.

Sport však informuje, že Aubameyang sa chce vrátiť do Barcelony a ponuku tureckého klubu odmietol. Útočník stále čaká na ponuku od Barcelony a dúfa, že Chelsea mu umožní odísť zadarmo. Auba je dokonca ochotný prijať nižší plat a akceptovať úlohu náhradníka. Aubameyang však vie, že musí počkať, pretože Barça má iné možnosti, ako posilniť svoj útok. Futbalista zatiaľ uprednostňuje Barcelonu, ale nechce si zatvoriť dvere pred inými možnosťami, preto dúfa, že klub sa rozhodne v júni. Iná vec je, že Chelsea by na ňom chcela zarobiť a Blaugranas neuvažujú o tom, že by za veterána zaplatili. Aubameyang by mohol byť pre Barcelonu dobrou voľbou, ak sa klubu nepodarí sfinalizovať iné ciele, ale ani futbalista určite nebude čakať donekonečna.

zdroj: Evening Standard sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.