V súvislosti s financiami Barcelony narastá zmätok, hoci La Liga teoreticky súhlasila so schválením plánu udržateľnosti Kataláncov. Klub napriek mnohým úsporným opatreniam stále nemá možnosť získavať hráčov. K tejto téme sa vyjadril Gerard Piqué, ktorý je zo situácie na Camp Nou zmätený.

Bývalý futbalista sa k tejto záležitosti vyjadril počas streamu "After Kings League", počas ktorého sa okrem iného rozprával s Ibaiom Llanosom: "Som rád, že som odišiel, pretože som dal Barçe miesto, čo sa týka platov, ale toto uvoľnenie platov ma veľmi baví, pretože sme odišli a stále máme tieto problémy s Finančným Fair Play. Kto ešte musí odísť?" spýtal sa Piqué, ktorý už Barcelonu opustil, pričom Sergio Busquets a Jordi Alba idú v jeho stopách a teoreticky by mal klub ušetriť peniaze na ich vysokých platoch.

"Teoreticky sme boli príčinou my, pretože sme zarábali veľa. Všetci sme odišli. Teraz sme odišli a ani oni nemôžu získavať hráčov," dodal Piqué na margo toho, že záujem o Lea Messiho sa nedá pretaviť do konkrétnej podoby.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
Marian Premium
2023-06-07 07:03:25
Hold TEBASOVE PRAVIDLÁ v La Lige sú iné ako pravidlá v iných ligách.
2023-06-07 07:11:41
No ja neviem. Dlhe dlhe roky zarabali hraci viac ako si mohol klub dovolit a toto je vysledok. Inymi slovami po hodoch pridu bolesti brucha. Ani odchod starej gardy neukonci vydaje zo dna na den. Ze by gerard zabudol pocitat ? Naviac zarabali aj ked klub nedosahoval vysledky a to sa musi niekde prejavit. Barca šla tureckym sposobom hospodarenia.... Alebo smerackym ? Dostanem pat, vydam osem hlavne aby sa vsetci usmievali. A po mne potopa...