Podľa informácií denníka Sport sa téma Neymara, ktorý sa mal po rozhodnutí Lea Messiho ponúknuť FC Barcelona, vrátila. Je možné, že sa začína ďalšia kapitola ságy okolo návratu Brazílčana?

Podľa Lluisa Miguelsanza z katalánskeho denníka Sport sa po tom, čo sa Leo Messi rozhodol odísť do Interu Miami, Neymar Jr. ponúkol do FC Barcelona. Brazílčan je vraj nadšený z možnosti vrátiť sa do katalánskej metropoly a je dokonca ochotný akceptovať zníženie platu. Novinár tvrdí, že po Messiho rozhodnutí musí Barça aktivovať "plán B" a priviesť hviezdneho hráča, ktorý dokáže urobiť rozdiel v finálnej časti ihriska.

Zaujímavé je, že ešte včera Toni Juanmarti z Relevo informoval, že hoci trénerský štáb a športové riaditeľstvo zamietli Neymarov prestup, niektorí členovia vedenia túto možnosť vôbec nezavrhujú.

Na druhej strane, Sport aj Gerard Romero informujú, že takýmto "plánom B" bol a stále je Bernardo Silva, ktorý v lete pravdepodobne opustí Manchester City a bude hľadať novú výzvu, najlepšie v Španielsku. Portugalčana však už oslovil PSG a samotný hráč sa prestupu do Paríža nebráni. Na druhej strane, Barcelona potrebuje predávať hráčov, aby mohla nakupovať...

zdroj: sport.es gerard romero relevo
foto: twitter

Diskusia

20 komentáre
2023-06-08 10:43:14
Když za něco stál, tak utekl jak potkan a ted když nehraje nic,tak se chce vracet??? VUBEC !!!
2023-06-08 10:45:45
Aké bludy prosím pekne ?? Týždeň dozadu keď sa jeden novinár vyjadril že Messi nepríde, tak ste sa šli poondiť z toho čo si madriský novinári vymýšľajú
Nakoniec je to pravda.
Bludy píšete vy a konkrétne vaša stránka na čele s adminom