Sergio Busquets končí svoje pôsobenie v Barcelone a jedinou neistotou zostáva, kam pôjde. Bývalý kapitán Blaugranas sa na nedostatok ponúk nesťažuje a podľa Mundo Deportivo by sa mal rozhodnúť ešte dnes.

Busquets mal od 28. mája, keď odohral svoj posledný zápas vo farbách Barcelony, a následného rozlúčkového ceremoniálu nejaký čas na to, aby si s rodinou všetko premyslel a analyzoval ponuky, ktoré dostal. Táto záležitosť sa teraz blíži k vyriešeniu. Podľa denníka Mundo Deportivo v hre o Busquetsa zostávajú tri tímy: Inter Miami, Al-Nassr a Al-Hilal. Posledný vývoj udalostí viedol k tomu, že Busi dáva prednosť prvému z týchto tímov. Španiela totiž nepochybne láka hrať spolu s Leom Messim. A predsa, prestup do tímu z MLS bol pre Busquetsa vždy prvou možnosťou. Očakáva sa, že život v meste ako Miami bude atraktívny pre jeho rodinu.

Uvidíme, čo bude Busquetsovou prioritou, keďže Inter nemôže ponúknuť taký atraktívny plat ako kluby zo Saudskej Arábie. V Al-Nassr už pôsobí Cristiano Ronaldo a Al-Hilal chce urobiť veľké kroky po tom, čo sa mu nepodarilo priviesť Messiho. Spolu s Busquetsom chce vraj tento klub získať aj Sergia Ramosa. Čoskoro sa dozvieme, či sa kapitán Barcelony rozhodne hrať spolu s Messim, alebo dá prednosť finančne výhodnejšej ponuke zo Saudskej Arábie, kde by mohol zarobiť desiatky miliónov eur ročne.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
Marian Premium
2023-06-09 10:51:27
Tipujem USA
2023-06-09 11:30:07
Este je tu ponuka z Čataja. okrem toho,ze by hraval,by dostal este dalsiu funkciu v klube,kosil by travnik. Ku vyplate by mal pokazde bednicku jablk a flasu burcaku.