FC Barcelona zverejnila na sociálnych sieťach video s odkazom Xaviho Hernándeza k fanúšikom. Tréner prvého tímu sa v ňom poďakoval fanúšikom za podporu počas celej sezóny.

Xavi Hernández:

"Ahoj culés!

Myslím, že teraz je tá správna chvíľa povedať vám pár slov...

V prvom rade sa vám chce poďakovať za srdečnosť a podporu, ktorú ste nám prejavovali počas celej sezóny. Na Spotify Camp Nou sme podali veľmi dobrý výkon a na našom štadióne sme sa cítili veľmi dobre. Cítili sme vašu vášeň a náklonnosť k tomuto erbu aj v tých najťažších chvíľach, v ktorých ste nás nikdy nenechali osamote. Práve naopak: pomáhali ste nám stúpať a rásť ako tím. Boli ste, ste a budete základným pilierom Barçy. Ste Barça.

Teraz je čas oslavovať. Tento titul je vyvrcholením úsilia a práce mnohých ľudí počas dlhého obdobia. Všetci jedným smerom. Ligu sme vyhrali, pretože sme boli najlepším tímom v súťaži. Na získanie tohto titulu bolo vynaložené veľké úsilie a teraz si ho treba vážiť a tešiť sa z neho. Oslávili sme túto ligu tak, ako si zaslúži, ale bez toho, aby sme prestali pracovať.

Už teraz myslíme na budúcnosť. Na pokračovanie budovania tohto vzrušujúceho projektu. Pretože toto je Barça a v Barçe chceme vždy viac.

Visca el Barça a Visca Catalunya!"

zdroj: youtube.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-06-09 16:08:15
Takto to má celé byť. Pekne Xavi. Len tak ďalej a veľa úspechov. Ešte nás môžeš dotiahnuť k veľkým, ešte väčším veciam.