Jordi Alba poskytol rozhovor britskému denníku The Guardian, v ktorom zhodnotil svoju kariéru v Barcelone, vyjadril sa k svojmu odchodu a hovoril o svojej budúcnosti mimo Barcelony.

"Nové dobrodružstvo? Ešte je príliš skoro. Stále si na to zvykám, nie je ľahké odísť niekam inam."

"Bolo pre mňa prekvapením, že Luis Enrique nezostal na poste trénera reprezentácie, pretože to bol veľkolepý tréner, ktorý vybudoval skvelú skupinu s veľmi mladými hráčmi, ale ľudia o Luisovi de la Fuente hovoria dobre a ja sa teším na hru. A to proti Taliansku, s ktorým som sa stretol už mnohokrát, s lepšími či horšími výsledkami. Sú v procese prestavby, rovnako ako my, ale Taliansko je Taliansko."

"Som veľmi rád, že som sa vrátil do národného tímu. Teším sa, že budem môcť hrať a viem si predstaviť, že v tíme ešte nejaký čas zostanem. Je to však rozhodnutie, ktoré musím urobiť bez ohľadu na národný tím. Keby som mal ponuky z viacerých klubov, možno by som vám vedel povedať: "Uprednostňujem túto možnosť". Ale ja nemám nič, takže radšej počkám, vyberiem si najlepšiu možnosť po športovej stránke, ale aj kvôli všetkému ostatnému, vrátane rodiny. Nech je to kdekoľvek, aby ste mohli naďalej hrať za španielsku reprezentáciu, musíte byť konkurencieschopný a v dobrej fyzickej kondícii."

Tento článok je exkluzívny obsah ForcaBarca

Diskusia

1 komentár
frost666 Premium
2023-06-14 18:50:48
Jordi ďakujeme si legenda bola radosť vidieť tá spolupracovať s leom