Brazílska reprezentácia bude hrať túto sobotu v Barcelone [stretnutie sa odohrá na Cornellà-El Prat, štadióne Espanyolu] proti Guinei v priateľskom zápase. Do mesta sa vracia krídelník Malcom, ktorý bol v sezóne 2018/19 hráčom Barcelony, ale nedostával veľa príležitostí hrať. Súčasný hráč Zenitu však voči svojmu bývalému klubu necíti žiadnu zášť.

"Čas strávený v Barcelone ubehol veľmi rýchlo, ale veľa som sa naučil. Rozhodol som sa odísť z klubu, aby som získal viac minút pre hru v Lige Majstrov. Využil som šance, ktoré som mal. Barcelona nebola nespravodlivá. Boli to rozhodnutia trénera a vy ich musíte rešpektovať. Som šťastný v Zenite, v Rusku," povedal 26-ročný Brazílčan na tlačovej konferencii.

"Veľmi rád sa vraciam do Barcelony. Je to jedno z najkrajších miest v Európe. Byť tu s národným tímom je pre mňa česť. Chcem tieto dni využiť na to, aby som sa veľa naučil," uzavrel hráč, ktorý by mohol debutovať za prvý tím kanárikov proti Guinei.

Malcom prestúpil do Barçy v júli 2018 za 40 miliónov eur. Vo farbách FCB nastúpil na 24 stretnutí, z toho 11 v základnej zostave, v sezóne, ktorá sa skončila ziskom titulu španielskeho majstra.

zdroj: marca.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.