Rozlúčka s Clementom Lengletom je pre FC Barcelona stále jednou z priorít. Francúzsky obranca nie je v Xaviho plánoch a je si vedomý, že si musí nájsť nový tím. Najprv sa zdalo, že preteky o bývalého hráča Sevilly vedie Tottenham, potom sa o 28-ročného hráča zaujímali Saudi. Včera však La Gazzetta dello Sport informoval, že do boja o stopéra by sa mohlo zapojiť AC Miláno.

Tím Stéfana Pioleho potrebuje ľavonohého stopéra a majitelia Milána si vraj uvedomujú, že na trhu sa nájde len málo lepších profilov ako Lenglet. Okrem toho je jeho požadovaná cena - 15 miliónov eur - pre Rossoneri prijateľná. Komplikácie by však mohli nastať v súvislosti s platom hráča, ktorý je pomerne vysoký.

Očakávalo sa, že Clement sa už pred niekoľkými týždňami dohodne s Tottenhamom, ale nezhody medzi klubmi umožnili, aby sa o hráča mohli začať zaujímať ďalšie kluby. Lengleta oslovil okrem iných aj Al-Nassr, ale Francúz chce pokračovať v kariére v Európe. Barcelona vie, že 28-ročný hráč má veľa ponúk, a preto neznižuje jeho cenu. Kontakty Milána s katalánskym klubom sa mohli uskutočniť ešte v Spojených štátoch pri príležitosti stredajšieho priateľského zápasu v Las Vegas.

zdroj: La Gazzetta dello Sport
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-08-04 07:28:22
Keby za neho dali reálne €15M, tak by som bol velmi spokojný. Konečne by som nemal pocit že sme sa nechali znovu "ošklbať"
2023-08-04 08:02:05
Nech už konečne tiež zmizne z Barce. Ak niekto ponúkne 15 miliónov...brať a mať od neho pokoj!!!