FC Barcelona oznámila predĺženie zmluvy so spoločnosťou Konami na viacero sezón. To znamená, že japonská spoločnosť bude aj naďalej globálnym partnerom Blaugranas a oficiálnym partnerom videohier. Podľa oficiálnej webovej stránky klubu chcú obe značky touto dohodou posunúť prepojenie medzi svetom futbalu a digitálnej zábavy na ďalšiu úroveň.

Konami bude mať prístup k tímu, uprostred série aktivít na zhromažďovanie materiálu na výrobu úspešných hier, a tiež bude môcť budovať synergie s legendami Barcelony, ktoré budú slúžiť ako prvotriedni ambasádori tejto dohody.

Dohoda zahŕňa zviditeľnenie značky na štadióne v dňoch zápasov, v múzeu a v klubových médiách. Bude tiež prítomná na klubových sociálnych sieťach, vrátane obsahu propagujúceho sériu eFootball, ako aj realizácie kampaní a žrebovaní zameraných na fanúšikov Blaugranas.

"Sme veľmi radi, že môžeme obnoviť našu zmluvu so spoločnosťou Konami, ktorá v priebehu rokov vždy preukazovala svoj záväzok voči FC Barcelona. Konami je referenciou v sektore videohier a pomôže nám vytvoriť nové synergie s mladým publikom a ďalej skúmať príležitosti v oblasti digitálnej zábavy, ktorá je kľúčovým odvetvím pre expanziu našej značky v nasledujúcich rokoch," povedal Juli Guiu, viceprezident FC Barcelona pre marketing.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2023-08-10 13:34:49
Prečo? Prečo??????????? 🤦‍♂️
Marco01 Premium
2023-08-10 13:37:09
PESko - este donedavna moja milovana hra, gameplayovo ovela lepsia ako FIFA...zial uplne ju Konami pochovalo a vytvorilo mobilnu sracku na konzoly s nazvom Efootball...odvtedy futbalove hry nehram 😔😔😔