FC Barcelona a Paris Saint-Germain na sociálnych sieťach oficiálne oznámili dohodu o prestupe Ousmane Dembélého. Francúz podpísal s francúzskym majstrom zmluvu do roku 2028.

"FC Barcelona a Paríž Saint-Germain dosiahli dohodu o prestupe Ousmane Dembélého za 50,4 milióna eur," uvádza sa v oznámení FC Barcelona. Klub neuviedol podrobnosti o tom, ako sa táto suma s hráčom rozdelí. Novinár Victor Malo tvrdí, že 25,4 milióna eur nakoniec dostane Barcelona a 25 miliónov eur hráč. Barcelona vo vyhlásení zhrnula Ousmaneho etapu v klube, ale neuviedla tradičné poďakovanie.

Dembélé bude v PSG nosiť číslo "23". Dembélé: "Som veľmi šťastný, že sa pripájam k Paris Saint-Germain a teším sa na to, že budem hrať za svoj nový klub. Dúfam, že sa tu budem rozvíjať a všetci fanúšikovia klubu budú na mňa hrdí."

AKTUALIZÁCIA

Barcelona stiahla oznámenie o predaji Dembélého zo sociálnych sietí a pôvodné znenie nahradila novým:

"FC Barcelona a hráč Ousmane Dembélé ukončili spoluprácu na základe jednostrannej aktivácie klauzuly v pracovnej zmluve zo strany hráča. Klub v prísnom súlade so zmluvou nerokoval ani nedohodol podmienky tohto ukončenia s tretími stranami."

13:10

Španielske médiá (La Vanguardia, Santi Ovalle, Sport a Mundo Deportivo) medzitým informujú, že FC Barcelona dostane za Dembélého 35,4 milióna eur! Zvyšných 15 miliónov si rozdelia hráč a jeho agent. Fabrice Hawkins z RMC Sport tieto informácie dementuje.

13:15

Barcelona medzičasom odstránila bežnú frázu "Ďakujeme a veľa šťastia" zo všetkých fotografií, ktoré boli pripojené k potvrdeniu o odchode z Camp Nou.

zdroj: psg
foto: twitter/psg

Diskusia

22 komentáre
AndreasGerardi Premium
2023-08-12 11:34:20
Aleluja … ono to vyšlo
2023-08-12 11:35:53
konečne vypadol