Zdá sa, že nekonečný príbeh okolo zranenia Iñiga Martíneza konečne smeruje do finále. Podľa novinárov dnes Bask absolvoval časť tréningu s tímom a čoskoro by mohol debutovať vo farbách Blaugranas.

Gerard Romero a Alfredo Martínez uvádzajú, že Iñigo Martínez začal dnešný ranný tréning s celým tímom a absolvoval časť jednotky. To znamená, že Baskov návrat do hry sa blíži. Podľa Martíneza je cieľom stopéra zápas proti Villarrealu v nedeľu 27. augusta na Estadio de La Ceramica.

Predtým však musí byť hráč zaregistrovaný do La Ligy. Zatiaľ spolu s Iñakim Peñom a Marcosom Alonsom čaká na svoj vstup do súťaže, ktorý sa mal podľa katalánskeho denníka Sport uskutočniť včera. K tomu však nedošlo.

Možno registrácia zvyšných hráčov a prípadných nových akvizícií závisí od predaja hráčov a vyplatenia druhej tranže rovnajúcej sa 11% akcií Barça Studios z investičného fondu Libero. Minulý týždeň nemecká spoločnosť uskutočnila úvodnú platbu vo výške 20 miliónov eur zodpovedajúcu 5% Barça Studios. Zvyšných 40 miliónov (11%; spolu 60 miliónov, čo predstavuje 16%) malo byť vyplatených do deviatich dní alebo do 20. augusta. Barcelona hrá proti Cádizu v druhom kole La Ligy práve v nedeľu 20. augusta o 19.30.

zdroj: Gerard Romero Alfredo Martinez
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-08-17 20:08:45
Bude se hodit, když se zranil Araujo