Éric Abidal zostáva v Barcelone! Francúz sa nakoniec po dlhých rokovaniach s klubom dohodol na nových podmienkach zmluvy a v Barcelone zostane minimálne do roku 2013 - informovala o tom FC Barcelona prostredníctvom svojich oficiálnych internetových stránok.

Klub tak s Abidalom dospel k dohode. Abidal má novú zmluvu - dnes je však táto informácia už pravdivá. Nový kontrakt platí do roku 2013 s možnosťou následného predĺženia o ďalších 12 mesiacov až do roku 2015. Dátum podpisu bude ako v prípade Pinta oznámený čoskoro.

Potvrdili sa tak správy španielskeho denníka La Vanguardia, ktorý o dohode medzi hráčom a klubom informoval už niekoľko hodín predtým ako správu oficiálne potvrdil aj klub.

Éric Abidal sa do tejto chvíle v drese Blaugrana objavil až v 177 zápasoch a strelil jeden gól. Na jar minulého roku bojoval s nádorom pečene, ale vďaka včasnej diagnóze aj operácii sa k zdraviu vrátil až nečakane rýchlo. Už vo finále Ligy Majstrov bol svojmu mužstvu veľmi nápomocný a po peknom geste od kapitána Carlesa Puyola mohol túto ušatú trofej zdvihnúť nad svoju hlavu ako prvý.

zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.