Koncovka prestupového obdobia môže byť horúca nielen pre prvý tím FC Barcelona, ale aj pre rezervu. Ako informoval The Athletic, Barça sa snaží získať Mamadoua Falla, senegalského stopéra Los Angeles FC.

Podľa Toma Bogerta z The Athletic je Barcelona v pokročilom štádiu rokovaní týkajúcich sa stopéra Los Angeles FC Mamadoua Falla. Operácia by zahŕňala príchod 20-ročného hráča na hosťovanie s opciou na kúpu. Senegalčana sa snaží získať aj Villarreal, ktorý mal predtým v pretekoch navrch, najmä preto, že hráč strávil predchádzajúcu sezónu na hosťovaní v rezerve Žltej ponorky a dokonca odohral jeden zápas na úrovni La Ligy.

Podľa Bogerta je Fall jedným z najlepšie hodnotených mladých hráčov v MLS. Obranca odohral za tím Los Angeles už 42 zápasov. Športový novinár Toni Juanmarti dodáva, že Barça dúfa v dokončenie operácie, ktorá má hodnotu približne 2 milióny eur, ale je opatrná, keďže si pamätá, čo sa stalo s Tudorom Mendel-Idowu.

Treba pripomenúť, že počas aktuálneho prestupového obdobia Barça už siahla po inom senegalskom stopérovi Mikayilovi Fayeovi, ktorý dokonca absolvoval predsezónnu prípravu s prvým tímom.

Na druhej strane, posledný prestup medzi MLS a FC Barcelona sa neskončil dobre. Počas zimného prestupového obdobia Barça priviedla Juliana Arauja, takisto hrajúceho v Los Angeles (lenže v Los Angeles Galaxy), ktorý nakoniec nebol zaregistrovaný a momentálne je na hosťovaní v Las Palmas.

zdroj: The Athletic
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2023-08-31 12:28:46
Tento chlapec nie je pre Becko. Minulu sezonu exceloval v druhej lige za Villareal a je vylepsena verzia Fayeho. Ak by odisiel Garcia tak by som ho bral do prveho timu. Disciplina v subojoch je jeho slabost ale na tom sa da popracovat.
2023-08-31 13:02:53
Ahojte. Mimo tému dnes sa zrebujú skupiny LM
Mohli by sme mať už aj mi šťastie na ľahkú skupinu ako každý rok kráľovský klub