Vedenie FC Barcelona sa v utorok stretlo v kanceláriách klubu, aby prerokovalo rôzne otázky, ako napríklad práce na Espai Barça a Spotify Camp Nou, vyhodnotenie letného prestupového trhu a predstavenie Deca ako nového športového riaditeľa klubu. Nižšie uvádzame preklad vyhlásenia, ktoré vydala Barcelona.

"Monitorovanie stavu prác na Espai Barça a Spotify Camp Nou

Vedenie dostalo aktuálne informácie o stave prác na Espai Barça, ktoré sa začali 1. júna. Vedenie bolo informované, že práce na demolácii na tretej úrovne tribúny prebiehajú podľa plánu a očakáva sa, že v najbližších týždňoch bude získaná tretia licencia, ktorá umožní začať stavebné práce na novej tribúne Spotify Camp Nou.

Vykonávanie sčítania socios

Vedenie bolo informované o rôznych činnostiach, ktoré sa vykonávajú na podporu sčítania socios v roku 2023. Tím z Oficina de Atención al Barcelonista pomáhal členom rady vyplniť sčítanie ich synov a dcér, keď sa tento proces začal 7. septembra, čo sa zhodovalo so začiatkom školského roka. Do stredy 6. septembra bolo zapísaných 43% členov starších ako 18 rokov, čo predstavuje 35% z celkového počtu. Je dôležité poznamenať, že proces aktualizácie sa končí 31. októbra 2023 a členovia, ktorí si do tohto dátumu neaktualizovali údaje v zozname, si nebudú môcť obnoviť členský preukaz v roku 2024. Neobnovenie súpisky bude mať za následok, že členovia stratia svoj status držiteľa permanentky pri obnove permanentky Spotify Camp Nou, ako aj stratia svoju pozíciu na čakacej listine na permanentku New Spotify Camp Nou, čo znamená, že nebudú mať nárok na zakúpenie permanentky na nový štadión.

Predstavenie Deca ako nového športového riaditeľa klubu a hodnotenie letného prestupového obdobia

Dnes sa konalo prvé zasadnutie vedenia, na ktorom sa zúčastnil Anderson Luis de Souza Deco ako nový športový riaditeľ FC Barcelona. Deco, ktorý bol potvrdený vo funkcii 16. augusta, poskytol aktuálne informácie o situácii v prvom tíme a fungovaní uplynulého prestupového trhu. Nová športová štruktúra klubu bude verejne predstavená v stredu ráno na tlačovej konferencii v Joan Gamper Sports City (11:00).

Zvolanie riadneho zasadnutia

Vedenie sa dohodlo, že v septembri tohto roka zvolá riadne zasadnutie, na ktorom sa schváli finančná uzávierka sezóny 2022/23 a rozpočet na sezónu 2023/24, ako aj stanoví dátum a formát výročného valného zhromaždenia socios, ktoré sa uskutoční v posledných októbrových týždňoch."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.