Arturo Vidal v rozhovore so streamerom "La Cobra" na Twitchi dostal otázku, či bol Real Madrid protežovaný rozhodcami v Lige majstrov, keď bol ešte hráčom Bayernu. Bývalý stredopoliar Barcelony tiež porovnával Casemira so Sergiom Busquetsom a Luisa Suáreza s Robertom Lewandowskim.

Streamer sa Vidala opýtal, či má pocit, že rozhodcovia v Lige majstrov sú do určitej miery zaujatí v prospech Realu Madrid: "Áno, je tam veľký tlak. Myslím si, že áno, vzhľadom na to, čo som zažil, áno. Neviem, ako to majú ostatní."

Vidal pripomenul aj dva góly Ronalda z ofsajdu v jednom z dvoch zápasov Realu proti Bayernu a potom sa streamer opýtal na pocity Bavorov z ďalšieho zásahu Los Blancos, tentoraz v semifinále Ligy majstrov: "To isté... Len si nie som istý, koľko ich bolo, bolo tam niekoľko krádeží, takže si nie som istý, ktoré zápasy to boli [smiech]. Boli sme veľmi smutní, pretože sme mali skvelý tím a myslím si, že keby sme postúpili, mohli sme vyhrať dve Ligy majstrov."

Stredopoliar dostal otázku, prečo mal v Barcelone číslo 22 a nevzal si 23: "Pretože toto číslo mal spoluhráč Samu [Umtiti]. Nepýtal som sa na to číslo, pretože ak prídete do tímu a niekto má číslo už nejaký čas, musíte mať v tomto smere určitý rešpekt."

Vidal tiež musel poukázať na to, kto sa mu z dvojice Busquets - Casemiro páči viac: "Busquets, bezpochyby. Casemiro je skvelý futbalista, ale Busi je jeden z tých, ktorých mám najradšej. Vo všetkých tímoch, v ktorých som hral, bol defenzívny stredopoliar vždy ten, kto kontroloval rytmus, mal najlepšiu techniku a rozohrával loptu. Casemiro to nerobí, a preto uprednostňujem Busquetsa. V Reale si počínal veľmi dobre, ale môj typ hráča je iný."

Stredopoliar taktiež porovnával Luisa Suáreza a Roberta Lewandowskeho: "Milujem Luisa. Obaja sú strelci a neviem, či niekedy budú také deviatky ako oni. Luis má však v sebe tú zlomyseľnosť a zákernosť, ktorú majú juhoamerickí futbalisti, čo Lewandowski nemá, hoci Robert je hráč, ktorý strieľa veľa gólov a je fyzicky silný."

zdroj: twitch
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
Marco01 Premium
2023-09-14 21:19:51
Real bol vzdy odpad klub 🤮🤮🤮