Sergi Darder, ktorý v súčasnosti háji farby RCD Malorka, poskytol rozhovor pre Catalunya Radio, v ktorom sa vyjadril k ponuke, ktorú v lete dostal od Barcelony.

V júni Catalunya Radio informovalo, že Blaugranas boli v kontakte so Sergim Darderom, ktorý v tom čase reprezentoval farby Españolu. V ten istý deň Javi Miguel z madridského denníka AS uviedol, že Xavi poprel, že by s 29-ročným hráčom niekedy hovoril. V uvedenom rozhovore Sergi Darder vysvetlil, aká bola jeho situácia, keď dostal ponuku od FC Barcelona.

"Odmietol som ponuky od tímov, ktoré sú rivalmi Españolu, aby som im neublížil, hoci boli pre mňa oveľa zaujímavejšie zo športového aj finančného hľadiska. Keď dostanete ponuku z Barçy, aj keď je to Español alebo Madrid, ste nervózny a zvažujete ju, ale keď sa nad tým s chladnou hlavou zamyslíte, poviete si 'to je nemožné', želám si, aby to bol iný tím, ktorý hrá Ligu majstrov a ašpiruje na víťazstvo v La Lige. Z úcty k Españolu som povedal "nie", aj keď som sa chystal z klubu odísť. Pochopil by som, keby tak urobili aj iní," vysvetlil stredopoliar.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2023-09-21 10:23:50
úsmevné....