Bývalý hráč FC Barcelona Kevin-Prince Boateng sa objavil na kanáli legendárneho obrancu Ria Ferdinanda na YouTube. Na otázku o svojom prestupe do FC Barcelona odpovedal, že klamal, keď na tlačovej konferencii povedal, že jeho najobľúbenejším klubom je Barcelona a najlepším hráčom Messi, aby si aspoň raz zahral v drese Blaugranas.

Kevin Prince Boateng: "Komu som fandil odmalička? Herta Berlín, tím z mesta, kde som sa narodil a.... Ospravedlňujem sa Blaugranas, ospravedlňujem sa fanúšikom Barçy, ktorí ma teraz budú pravdepodobne nenávidieť, ale Realu Madrid. To som nemohol povedať na tlačovej konferencii. Povedali mi, aby som to nehovoril, inak by som vôbec nehral (smiech). Doslova! Dva roky predtým som hral za Las Palmas a v jednom rozhovore som povedal, že najlepší na tomto svete je Ronaldo a v galaxii Messi. Potom sa ma spýtali, ktorý je môj najobľúbenejší klub, a ja som odpovedal: "Real Madrid". V Barcelone to bola prvá otázka, ktorú som dostal. Opýtali sa ma, aký je môj najobľúbenejší klub, a ja som povedal, že Barcelona! (smiech). A potom: "Kto je najlepší futbalista na svete?" a ja som povedal: "Messi!" (smiech). To bola jedna z mojich najväčších lží. Zvyčajne hovorím pravdu, ale tu som musel klamať, pretože som si chcel raz obliecť ten dres."

"Messi bol kapitánom, ale v šatni toho veľa nenahovoril... pretože nemusel. Hovoril na ihrisku. Raz sme sa rozprávali v sprche a on sa ma spýtal, či je ťažké dávať góly v Taliansku, pretože tam bol v tom čase Ronaldo. Pýtal sa, či by tam strelil veľa gólov. Povedal som, že samozrejme... že tam môže dať toľko gólov, koľko chce, pretože je Leo Messi. To ukázalo, akú rivalitu medzi sebou mali. Majú k sebe veľký rešpekt. Povedal som mu, že je to ťažšie, pretože v Taliansku je dôležitejšie hrať 'na nulu vzadu'."

zdroj:  YT: Rio Ferdinand Presents FIVE
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

8 komentáre
2023-10-04 08:09:01
Slušný 😂
2023-10-04 09:27:05
A tak je to v prípade mnohých hráčov keď prídu do nejakého klubu a tvrdia, že vždy chceli hrať iba za ten klub už od detstva, ale pravdu môže byť inde. Je to ale pochopiteľné...🙂