Angel Alarcon má stále smolu. Krídelník, ktorý by mohol dúfať v povolanie do prvého tímu kvôli absenciám v útoku, utrpel ďalšie zranenie.

Barcelona oznámila, že Alarcon utrpel zranenie hamstringu na ľavej nohe. Klub však neuviedol, ako dlho bude hráč mimo hru. Viac o tejto téme píše Toni Juanmarti z katalánskeho denníka Sport. Podľa jeho názoru bude Alarcon mimo hry 4 až 5 týždňov. Novinár dodáva, že napriek pretrvávajúcim zdravotným problémom zostane 19-ročný hráč v zóne záujmu Blaugranas, pokiaľ ide o prvý tím. Barcelona bola vraj nadšená úrovňou, ktorú krídelník predviedol krátko po svojom návrate po predchádzajúcom zranení.

Možno pripomenúť, že Alarcon sa doslova pred pár dňami vrátil do hry po svalovom zranení, ktoré utrpel začiatkom mája. 19-ročný mladík sa vtedy dokonca podrobil operácii. Po návrate stihol odohrať len 36 minút a opäť sa zranil. Alarconove zdravotné problémy sú veľmi znepokojujúce, najmä ak sa vrátime k jeho histórii zranení. Ukázalo sa, že sezóna 2021/2022 bola pre neho kvôli vážnemu zraneniu kolena úplne stratená. Alarcon vtedy pauzoval takmer 13 mesiacov. Hráč nemá možnosť harmonicky sa rozvíjať počas veľmi dôležitého obdobia svojej kariéry. Napriek tomu Barcelona verí v jeho talent, čo dokazuje aj jeho 5 štartov v prvom tíme v minulej sezóne.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.