Bryan Zaragoza sa v tejto sezóne stal jednou z vychádzajúcich hviezd La Ligy vďaka svojim oslnivým výkonom v drese Granady. Dnes má možnosť ukázať svoj talent v zápase proti Blaugranas.

Zaragoza v tejto sezóne La Ligy strelil 3 góly a zaznamenal 1 asistenciu. Okrem svojej produktivity sa však tento mladík ukázal aj ako jeden z najlepších driblérov v lige. Španiel bude určite jedným  z najnebezpečnejších hráčov Granady, ktorá už dnes večer nastúpi proti Barcelone. Pred týmto zápasom Zaragoza hovoril o Barcelone, pričom chválil najmä hráčov ako Lamine Yamal a Ronald Araujo.

"Prichádzajú so zraneniami, ale je to Barcelona. Medzi jedným a druhým majú vysokú úroveň a veľkú kvalitu, ale dajú sa poraziť," povedal Zaragoza pred zápasom pre madridský denník AS. Barcelona sa v súčasnosti potýka s množstvom zranení, pričom Robert Lewandowski sa stal posledným hráčom, ktorý bol vyradený zo zostavy kvôli zraneniu zo zápasu proti FC Porto.

Hoci sa tento víkend pozornosť upriamuje na Zaragozu, krídelník zdôraznil, že ak je nejaký hráč Barcelony, proti ktorému by dnes nechcel hrať, je to Ronald Araujo. Napriek tomu Španiel vzhľadom na svoj rýchly vzostup v tejto sezóne povedal, že keby mu niekto pred pár rokmi povedal, že si zahrá proti Barcelone, neveril by tomu: "Myslel by som si, že mi klame, neveril by som mu," povedal Zaragoza na margo možnosti postaviť sa Kataláncom tento víkend.

Bryan Zaragoza nie je jediným mladým hráčom, ktorý v tejto sezóne v La Lige oslňuje, pretože hráči ako Javi Guerra, Jude Bellingham, Savinho a Lamine Yamal zanechali solídny dojem. "My mladí sme v lige veľmi silní, ale každý rok sa nájde veľa mladých ľudí, ktorí "vyniknú vo futbale"," povedal Bryan o výkonoch mladých hráčov v lige.

Pre Barcelonu je jedným z hráčov, ktorí v tejto sezóne určite vynikli, Lamine Yamal. Španiel sa minulý mesiac dostal na titulky novín, keď pri svojom medzinárodnom debute strelil gól, a ukazuje sa, že je dôležitou posilou ofenzívy. Bude zaujímavé sledovať, ktorý z týchto mladíkov sa presadí počas dnešného zápasu Barcelony s Granadou.

zdroj: as.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

2 komentáre
2023-10-08 09:14:39
no dneska určite môžu
2023-10-08 14:38:27
Budeme věřit, že vyhrajou.