L'Equipe uverejnil rozhovor s Leom Messim, v ktorom Argentínčan vymenoval potenciálnych držiteľov Zlatej lopty v budúcnosti. Okrem vymenovania hlavných kandidátov na toto ocenenie rodák z Rosaria poukázal aj na to, že o toto ocenenie sa v budúcnosti bude uchádzať aj Lamine Yamal. Leo sa venoval aj téme svojej rivality s Cristianom Ronaldom.

Novinár L'Equipe sa Messiho opýtal, kto bude v budúcich rokoch ašpirovať na zisk Zlatej lopty: "Je tu niekoľko hráčov, v najbližších rokoch by mohlo dôjsť ku krásnemu súboju. Håland, Mbappe, Vinícius... Veľa mladíkov, ktorí zvedú krásny súboj o ďalšie Ballon d'Or. O jednu z nich bude určite bojovať aj Lamine Yamal, ktorý je veľmi mladý a už hrá za Barcelonu, pričom je v hlavnej úlohe. Budú tam aj ďalší futbalisti, pretože vždy prichádzajú noví dobrí hráči. Myslím si, že sa blíži veľmi krásna etapa, ktorú si môžeme vychutnať zvonku," uviedol Leo.

KLIKNI SEM a vyber si svoje tričko!

Argentínčan sa vyjadril aj k rivalite s Cristianom Ronaldom: "Zo športového hľadiska to bola vždy veľmi krásna "bitka". Navzájom sme sa živili, pretože obaja máme veľmi radi rivalitu a on chcel tiež vždy všetko vyhrať. Bola to veľmi krásna éra pre nás a pre ľudí, ktorí majú radi futbal. Je to veľká zásluha za to, čo sme tak dlho robili, pretože, ako sa zvykne hovoriť, je ľahké sa tam dostať a ťažšie sa tam udržať. Na vrchole sme sa udržali 10 až 15 rokov a to je veľmi ťažké. Je to veľkolepé a je to pekná spomienka pre každého, kto má rád futbal," uzavrel.

zdroj: L'Equipe
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-10-31 14:17:52
Krásne povedané na tú rivalitu z Ronaldom