Športový riaditeľ Girony Quique Carcel sa v rozhovore pre Diari de Girona vyjadril k možnému návratu Oriola Romeua do klubu a situácii okolo Pabla Torreho. Carcel sa vyjadril aj k skvelej forme tímu od začiatku tejto sezóny. Tvrdí, že jeho klub nie je pripravený konkurovať Barçe, Realu Madrid alebo Atléticu.

Návrat Oriola Romeua?

"Osobne by som si to veľmi prial, na 100%. Romeu nám dal zázračné veci. Mnoho hráčov mi povedalo, že ich naučil súťažiť. Vidím nejaké príležitosti? Nie je to jednoduché, pretože sú s tým spojené zmluvy, ale nevidím to ako nerealizovateľné."

Pablo Torre?

"Je mladý, talentovaný a musí ďalej pracovať. Je v tíme, ktorý prežíva skvelé chvíle. Vo futbale musíte byť trpezliví a pripravení. Je veľmi mladý a v profesionálnom futbale ešte neodohral toľko zápasov. Nie je to jednoduchá vec. Všetko okolo neho musí byť pozitívne, pretože ak to tak bude, urobí krok vpred a podá nám veľa dobrých výkonov."

Zopakuje Girona históriu Leicestru?

"Ale nie! Nemyslím na víťazstvo v lige. Myslím si, že to, čo dokázal Leicester, je pre nás veľmi vzdialené. Nie sme pripravení bojovať s Barçou, Realom Madrid alebo Atléticom, keď ide o to, aby sme boli na vrchole 38 kôl. Ak však budeme na vrchole aj po 30 kolách, potom by som povedal, že je čas to využiť. Netvrdím, že sa niečo také nestane, pretože keby mi v lete niekto povedal, že po 12 kolách už prakticky zostaneme hore, nerozmýšľal by som nad tým. Máme pred sebou ešte dlhú cestu a je veľmi ťažké udržať si výnimočnosť tak dlho. Musíme veriť, že sme v modeli úspechu a že si ho musíme udržať dlhé roky."

zdroj: Diari de Girona
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.