Brazílska Serie A vstupuje do rozhodujúcej fázy. Hoci sa, žiaľ, odohráva bez zraneného Vitora Roqueho, ktorý by mal podľa najnovších informácií ešte zostať v krajine kávy, včera večer sa predviedol ďalší útočník. Hetrik za Grêmio zaznamenal Luis Suárez.

Mimochodom, nebol to len tak hocijaký hetrik. Ešte v 47. minúte zápasu Grêmio prehrávalo s Botafogom 1:3. Vtedy sa však El Pistolero rozbehol a v priebehu 19 minút strelil tri góly: Uruguajčan sa presadil v 50., 54. a 69. minúte zápasu.

 

Grêmio were down 3-1 at halftime, Luis Suárez took it personal and scored a hat-trick to win the match. ?

The 36-year-old striker is still getting it done. ? pic.twitter.com/TG5gSgT3lj

— CBS Sports Golazo ⚽️ (@CBSSportsGolazo) November 10, 2023

 

Góly boli o to dôležitejšie, že Grêmio sa týmto víťazstvom vyrovnalo Botafogu v počte bodov, pričom odohralo o jeden zápas viac (33 zápasov oproti 32). Záver brazílskej ligy bude naozaj neľútostný, keďže rovnaký počet bodov nazbieral aj Palmeiras (takisto s 33 zápasmi na konte), zatiaľ čo Bragantino má len o jeden bod menej (v 32 zápasoch). V brazílskej Serii A sa nachádza 38 tímov.

Čo sa týka Luisa Suáreza, hoci Uruguajčan vo februári dovŕši 37 rokov, o ukončení futbalovej kariéry neuvažuje. Podľa najnovších informácií by sa mal El Pistolero pripojiť k barcelonskej kolónii v Interi Miami už v januári.

zdroj CBS
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.