Už je známe, že Barcelona odohrá priateľský zápas budúci mesiac pred vianočnou prestávkou, aby získala nejaké príjmy. Blaugranas potrebujú urgentne získať nejaké príjmy, aby mohli v januári angažovať nových hráčov.

Katalánski giganti preto pracujú na usporiadaní priateľského stretnutia v decembri, ktoré by viedlo k určitej finančnej injekcii. Nedávne správy naznačovali, že priateľské stretnutie sa uskutoční 21. decembra v USA, pričom súperom môže byť mexický Club America. Podľa posledných informácií RAC1 však ešte stále nie sú úplne uzavreté všetky podrobnosti priateľského zápasu. Podľa tejto správy má Barcelona na stole dva návrhy - jeden z USA a druhý z Blízkeho východu.

Rozhodnutie v tejto veci sa prijme v najbližších týždňoch a bude založené na ekonomických kritériách vzhľadom na to, aké dôležité je pre Barçu získať dodatočné príjmy. Zdá sa však, že priateľské stretnutie sa uskutoční 21. decembra, krátko po zápase Blaugranas s UD Almeria v La Lige. Po skončení priateľského zápasu v polovici sezóny odídu Katalánci na vianočnú prestávku a začiatkom januára budú pokračovať v súťaži zápasom proti Las Palmas.

zdroj: RAC1
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2023-11-12 09:23:11
Treba vyhravat v LM a milioniky su doma a netreba sa niekam trepat cez pol sveta, unavovat hracov cestovanim a navysovat pocet zapasov v sezone!