Barcelona zdolala Deportivo Alavés 2:1 po dvoch góloch Roberta Lewandowskeho. Poľský útočník konečne prerušil zlú sériu zápasov bez streleného gólu a zároveň zabezpečil tímu víťazstvo. Počas zápasu však došlo k nepríjemnému incidentu, do ktorého boli zapletení Lewy a Lamine Yamal.

V 72. minúte zápasu medzi Barçou a Alavésom za stavu 1:1 predviedol Lamine Yamal peknú individuálnu akciu, no všetko to zakončil len jednoduchou strelou. Robert Lewandowski, ktorý sa nachádzal na hranici šestnástky, okamžite naznačil 16-ročnému mladíkovi, že mu mal prihrať. Yamal si potom chcel "plácnuť" s poľským útočníkom, ale ten ho ignoroval.

 

 

Samozrejme, nedá sa vylúčiť, že v zápale hry si Lewandowski jednoducho nevšimol ruku, ktorú mu podával odchovanec La Masie. Ak však Poliak úmyselne ignoroval Lamineho Yamala, zbytočne to škodí jeho povesti. Aj keď sa to môže zdať ako maličkosť, pre tak mladého 16-ročného hráča mohlo byť deprimujúce, keď ho hráč takého formátu jednoducho odignoroval. Navyše je jasné, že Lamine bol potom zmätený.

zdroj: twitter
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2023-11-12 21:29:41
Ked Yamal "padol" v snahe ziskat 11ku, hraci Alavesu hned za nim vystartovali. A kto ho branil? Lewy. Takze dost bolo nezmyslov na dnes.
2023-11-12 22:38:01
Na prvý pohľad nechápem prečo po svojej akcii tam Yamal naťahuje ruku k Lewovi. Preto si skôr myslím, že Lewa si tu ruku nevšimol. Lewa sa stará o mladých hráčov ako Gavi, Yamal, ... netreba robiť problém, tak kde nie je.