Marc-André ter Stegen vynechal už 3 zápasy za sebou kvôli problémom s chrbtom. Aj keď sa spočiatku nezdalo, že by tieto problémy boli veľmi vážne, nakoniec to vyzerá tak, že nemecký gólman bude mimo hru dlhé týždne.

Tvrdí to rádio RAC1, podľa ktorého má Ter Stegen problémy s chrbtom, ktoré majú vplyv aj na jeho nohu. Tento týždeň by sa mal poradiť so špecialistami. Všetko však nasvedčuje tomu, že Ter Stegen bude musieť byť operovaný, keďže konzervatívna liečba v jeho prípade nezaberá. Operácia znamená, že nemecký internacionál by mohol byť vyradený z hry až na 2-3 mesiace, čo by mohlo byť pre Barcelonu nepríjemné.

Našťastie pre Barcelonu má túto pozíciu dobre pokrytú vďaka skvelej forme Iñakiho Peñu. Mladý brankár pri absencii Ter Stegena v posledných zápasoch odviedol mimoriadne dobrú prácu. Ako už bolo spomenuté, Peña predviedol dôležité zákroky proti Atléticu Madrid.

Jeho forma je pre Barcelonu dobrým znamením pred kľúčovým decembrovým obdobím. Okrem Peñu má Barcelona ako tretiu voľbu mladého Diega Kochena. Kochen bol súčasťou tímu v niekoľkých posledných zápasoch a je pravdepodobné, že v tom bude pokračovať aj naďalej.

zdroj: RAC1
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.