Bryan Zaragoza môže byť pokojne označený za jeden z objavov aktuálnej sezóny La Ligy. Útočník hrajúci v Granade má na konte už 5 gólov (z toho dva proti Barcelone) a 2 asistencie. To neuniklo pozornosti trénera španielskej reprezentácie, za ktorú Zaragoza debutoval v zápase proti Škótsku. Teraz sa v médiách objavili správy, že je pripravený opustiť La Ligu a prestúpiť do Bayernu Mníchov.

Fabrizio Romano už dokonca uverejnil slávne 'Here We Go', a tvrdí, že klub z Bavorska zaplatí Granade poplatok 15 miliónov eur. Samotný hráč zostane v La Lige do konca sezóny, aby pomohol svojmu súčasnému tímu v boji o záchranu. Zaragoza už mal absolvovať čiastočné zdravotné testy.

Túto informáciu však ako prvý odhalil Marcos Benito v El Chiringuito. Novinár tiež informoval, že o Zaragozu sa zaujímali aj RB Lipsko a Atlético. FC Barcelona si medzitým údajne pred niekoľkými týždňami vyžiadala správu, v ktorej bol hráč Granady porovnávaný s Nicom Williamsom, ktorý nedávno predĺžil zmluvu s Athletic.

Nakoniec však Bryan Zaragoza prestúpi do Nemecka. Odliv talentov z La Ligy teda neustále pokračuje, a to v čase, keď je Javier Tebas vyhlásený za prezidenta na ďalšie funkčné obdobie, pretože nemá žiadneho vyzývateľa.

zdroj: El Chiringuito; Fabrizio Romano
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2023-12-06 10:28:41
Bayern ho kúpil za 15M. Keby sme ho chceli mi tak minimálne 30M im dáme 🤦‍♂️🤦‍♂️
marko31 Admin
2023-12-06 10:29:36
Je to smutné, ale nie je sa čo čudovať. Tebas potápa vlastnú ligu a bude to len a len horšie. Čo z toho že chce spraviť ligu konkurencieschopnejsou ked týmto stýlom bude každý spanielsky klub v europe len fackovacím panákom. La Liga straca na atraktivite a keby nebolo realu alebo barcelony, nikto okrem spanielov by si ju nezapol.