Nedávne Majstrovstvá sveta hráčov do 17 rokov boli pre Argentínčanov trpké - po víťazstve nad Brazíliou 3:0 vo štvrťfinále vypadli Albicelestes v semifinále po penaltovom rozstrele s Nemeckom a v zápase o tretie miesto podľahli Mali 0:3. Veľký dojem však zanechal Claudio Echeverri, ktorého teraz médiá spájajú s Barçou.

Ofenzívny stredopoliar je v súčasnosti hráčom River Plate, kde zaznamenal svoje prvé minúty v seniorskom futbale ešte pred účasťou na juniorských MS. Jeho zmluva s klubom z Buenos Aires vyprší 31. decembra 2024. Argentínski novinári Marcelo Palacios a Germán García Grova (pracujúci pre TyC Sports a Radio de la Red) informovali, že Barça vraj oslovila River Plate a vyjadrila ochotu rokovať. Blaugranas by ponúkli vyššiu sumu (30 miliónov eur), ako je odstupná klauzula mladého futbalistu (25 miliónov eur), a na oplátku by ju mohla rozložiť na splátky.

Agenti hráča by chceli operáciu uskutočniť už počas zimného prestupového obdobia a ponechať mladého futbalistu v Argentíne do leta 2024. Samotný futbalista je vraj z prestupu do Barcelony nadšený.

Mladý futbalista s prezývkou Diablito (Diabol) strelil počas posledných Majstrovstiev sveta hattrick proti brazílskej reprezentácii, čo zjavne vyvolalo ohlas v jeho rodnej krajine.

zdroj: fabrizio romano TyC Sports
foto: twitter/fabrizio romano

Diskusia

1 komentár
2023-12-15 22:57:53
Etechverry, Roque, Yamal=zeby nové MSN???