Keď sa už zdalo, že Barcelona skráti hosťovanie Clementa Lengleta v Aston Ville a následne ho predá do Milána, tréner anglického klubu Unai Emery ubezpečil, že sa s obrancom nechystá rozlúčiť.

"Chcem, aby Lenglet zostal v Aston Ville aj v druhej časti sezóny," povedal tréner The Villans Unai Emery. Podľa posledných správ mal byť Clement Lenglet blízko k dohode s Milánom a Barcelona vraj rokovala s Aston Villou o ukončení jeho zmluvy o hosťovaní. To sa však po Emeryho slovách stáva neistým.

"Zajtra [proti Sheffieldu Wednesday v 18. kole Premier League; pozn. red.] bude hrať. Rád by som ho videl, som naozaj nadšený z toho, ako nám pomôže. Potrebujeme hráčov na výzvy, ktorým budeme v tejto sezóne čeliť," povedal bývalý tréner Villarrealu či Arsenalu.

Stojí za zmienku, že ak sa Emeryho slová naplnia, dnešná účasť Lengleta v zápase  proti Sheffieldu bude jeho debutom v Premier League vo farbách Aston Villy. Doteraz odohral obranca v konferenčnej Európskej lige iba 450 minút (5 celých zápasov).

V posledných týždňoch sa v médiách objavili informácie o záujme Bayernu a AC Miláno, pričom bližšie k možnému prestupu sú údajne Taliani. Vzhľadom na vysoký plat 28-ročného hráča, ktorého zmluva s Barcelonou vyprší v roku 2026, Barcelona dúfa, že hráča predá buď definitívne, alebo na polročné hosťovanie s povinnou opciou na kúpu.

zdroj: fabrizioromano
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.