Ak európski giganti už mali Claudia Echeverriho vo svojich prestupových plánoch a venovali mu pozornosť, teraz sa tento záujem určite zintenzívni. Po zápase proti Rosario Central Argentínčan priznal, že s River Plate nepodpíše novú zmluvu.

"S River nepredĺžim zmluvu, ale zostanem ešte pol roka alebo rok," povedal Claudio "El Diablito" Echeverri po zápase Trofeo de Campeones Superligy proti Rosario Central, ktorý jeho tím vyhral 2:0. 17-ročný hráč odohral 61 minút. Súčasná zmluva Echeverriho s River vyprší na konci roka 2024, čo znamená, že kluby môžu v lete 2024 rokovať o jeho voľnom príchode v januári 2025.

Samotný hráč však pripúšťa, že by mohol klub opustiť už v lete, čo by mohlo znamenať zaplatenie klauzuly vo výške 25 miliónov eur alebo rokovania s River Plate. Zaujímavé je, že jeden argentínsky novinár s miliónom sledovateľov na Twitteri tvrdí, že Barcelona má v úmysle túto klauzulu vyplatiť. Žiadny iný zdroj to však nepotvrdzuje. Predtým sa uvádzalo, že Blaugranas by radšej rokovali o nižšej sume.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2023-12-23 17:34:08
Ja ja jaj. Môj tip mi vychádza. Jeden argentínčan mi na youtube tvrdil, že isto s nimi predĺži, že keby mohol tak predĺži už s nimi pred tými MS U17. Vravel som mu, že je šanca, že Echeverri s nimi nepredĺži. Tvrdil mi ešte, že argentínska liga je lepšia než La Liga, Serie A, ... tak som ho s tým vysmial.

Dám ruku do ohňa, že s Echeverrim už hovoril Deco, alebo Laporta, a to ma čo dočinenia s tým rozhodnutím. Nikto za neho nedá 25 mega, keď ma už defakto rok do konca zmluvy. Takto som to chcel, aby sa peniažky pošetrili na Estevaa Williana "Messinha", keď Echeverri môže prísť zadarmo.
2023-12-23 18:18:56
Ak pride eštebák, echeverri, tak my budeme mat realne ze novy msn, aj s roquem a yamalom