Hráči Barcelony dnes absolvovali posledný tréning v tomto roku, ale to neznamená, že sa budú môcť na Silvestra poriadne zabávať. Ako totiž informoval katalánsky denník Sport, Xavi už schválil organizáciu tréningovej jednotky na 1. januára.

Podľa týchto správ bol zajtrajší tréning jediným, ktorý nebol schválený od Vianoc až do zápasu s Las Palmas 4. januára. Xavi a jeho štáb však rozhodli, že v prvý deň nového roka sa uskutoční aj tréning. Je naplánovaný na 18:00, takže hráči budú tráviť Silvester normálne, ale nebudú sa môcť príliš zabávať. Ďalší tréning sa uskutoční 2. januára už o 10:00 a po tréningu sa hráči vyberú na tradičnú návštevu katalánskych nemocníc.

Sport tiež napísal, že po vianočnej prestávke sa Xavi zameria na organizovanie vysoko záťažových fyzických aktivít, aby hráči načerpali energiu pred návratom do súťažného diania. Včerajší tréning mohli sledovať fanúšikovia, ktorých prišlo na Estadi Johan Cruyff okolo 5 500. Dnes sa k prvému tímu pripojil Mikayil Faye spolu s Mamadouom Mbackeom a Pauom Primom, zatiaľ čo Ander Astralaga, Pau Cubarsi a Hector Fort pokračovali v práci s Xaviho tímom. Diego Kochen a Marc Guiu sa medzitým vrátili do svojich primárnych tímov.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.