Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že hosťovanie Clémenta Lengleta nebude skrátené a tréner Aston Villy Unai Emery s ním počíta do druhej časti sezóny. Hoci sa zdá, že Francúz nenapĺňa očakávania, baskický kouč je s jeho prístupom spokojný a svojho stopéra pochválil.

Unai Emery zatvoril dvere prípadnému skráteniu hosťovania Clémenta Lengleta a odchodu hráča z Barcelony do Milána už v zime. Verejne vyhlásil, že si želá francúzskeho stopéra v klube udržať: "Lenglet je veľký profesionál. Prišiel na tréning, aj keď hráči mali voľno. Hovoril som s ním a tlmočil som mu, že som s ním veľmi spokojný," vysvetlil tréner. "Potrebujem ho, tím ho potrebuje. Medzi klubom a hráčom existuje zmluva a podľa môjho názoru sa na tomto vzťahu nič nezmenilo," dodal Emery.

Lenglet, ktorý je vo Villa Parku na hosťovaní z Barcelony, v tejto sezóne zasiahol len do 8 zápasov a nazbieral necelých 700 minút. Hral najmä v Európskej lige, pričom až päť z ôsmich zápasov odohral v Konferenčnej lige. V každom z nich bol na ihrisku od 1. do 90. minúty. V Premier League sa prvýkrát objavil na ihrisku až v 18. kole. Odohral tri zápasy za sebou a v tomto poslednom (proti Burnley) bol vystriedaný v 62. minúte. Fanúšikovia Aston Villy nie sú spokojní s dispozíciou Francúza.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.