Angel Alarcón bol považovaný za jedného z najtalentovanejších krídelníkov La Masie a nie bezdôvodne nastúpil na 5 zápasov prvého tímu. Bohužiaľ, 19-ročný hráč má naďalej zdravotné problémy a v stretnutí Barçy Atlètic s Unionistas utrpel ďalšie vážne zranenie.

Alarcón opustil ihrisko v druhom polčase posledného zápasu rezervy a bol to druhý súboj v rade, v ktorom došlo k takejto situácii. Tentoraz sa to ukázalo ako veľmi osudné. Barcelona dnes oznámila, že mladý hráč sa vo Fínsku podrobí operácii po tom, ako si roztrhol šľachu v dvojhlavom stehennom svale. Zákrok sa uskutoční 10. januára. Po jeho skončení klub vydá ďalšie lekárske vyhlásenie.

V prebiehajúcej sezóne stihol Alarcón odohrať za rezervu Barcelony len 7 zápasov. Začiatok sezóny vynechal pre svalové zranenie, ktoré utrpel v máji. Vtedy už podstúpil operáciu. Vrátil sa začiatkom októbra, ale zranenie dalo nanešťastie o sebe opäť vedieť. Alarcón musel čakať ďalší mesiac a pol, kým sa vrátil na trávniky. Zdalo sa, že už to bude lepšie, ale zdravotné problémy sa objavili znova. Dúfajme, že ďalšia liečba pomôže 19-ročnému hráčovi zbaviť sa problémov raz a navždy.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.