Barcelona dnes odlieta do Saudskej Arábie, kde sa chystá obhajovať triumf v Španielskom Superpohári. Zahrá si aj Pedri?

Katalánci získali trofej minulý rok, keď vo finále porazili Real Madrid, a pokúsia sa tento úspech zopakovať, keďže si po poslednom fádnom období potrebujú zvýšiť sebavedomie. Barça sa vo štvrtok večer stretne v semifinále s CA Osasuna a v prípade, že zdolá zverencov Jagoba Arrasateho, bude vo finále čeliť Realu Madrid alebo Atléticu Madrid.

Toni Juanmarti z katalánskeho denníka Sport informuje, že zranený barcelonský záložník Pedri má šancu vrátiť sa na finále, ak sa tím napokon kvalifikuje. Pedri je zranený od polovice decembra s ďalším svalovým problémom a v jednom momente sa jeho účasť v španielskom Superpohári považovala za nepravdepodobnú.

Stredopoliar však včera absolvoval časť tréningu so zvyškom tímu, čo fanúšikov naplnilo nádejou, že bude môcť zohrať nejakú úlohu v Saudskej Arábii. Už bolo oznámené, že Barcelona vezme Pedriho aj Joãa Cancela, ktorý je tiež zranený, na Blízky východ ako súčasť tímu na Superpohár.

A podľa tejto správy existuje možnosť, že Pedri sa nakoniec vráti na finále, ak sa Barcelona kvalifikuje. Pokiaľ ide o Cancela, miera optimizmu nie je rovnaká ako v prípade Pedriho a Portugalčan sa možno do nedeľňajšieho finále nedostane. Zatiaľ sa obaja hráči usilujú o to, aby boli na turnaj k dispozícii, ale konečné rozhodnutie bude závisieť od toho, ako sa cítia, pričom sa nebude riskovať.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2024-01-09 15:50:07
Jasne obaja !!!
Jeden s barlou v pravej ruke a druhý v ľavej...🙈
2024-01-09 15:55:36
Ake ma Pedri sance opat sa zranit pri unahlenej ucasti v Spanielkom superpohari?